Zoeken

Test: Royal Enfield Continental GT en Interceptor

Na meer dan 50 jaar 350 tot 550cc Bullet eencilinders te hebben geproduceerd in wat inmiddels een drietal fabrieken zijn in en rond Chennai, heeft het Indiase merk Royal Enfield eindelijk haar langverwachte paralleltwin modellen in productie genomen. De 650cc Continental GT en Interceptor zijn begin volgend jaar wereldwijd bij de dealers te verwachten.

Test: Ducati Multistrada 1260 Enduro

Een jaar na opwaardering van de gewone Multistrada tot 1260 heeft de Multistrada Enduro eenzelfde upgrade tot 1260 gekregen. In het prachtige Toscaanse heuvellandschap werden zowel op straat als offroad aangenaam verrast door de Multistrada 1260 Enduro die zich ontpopte tot een échte Reis Enduro, maar dan op z'n Italiaans.

Test: BMW 2019 R 1250 RT

Dus, BMW heeft de RT een upgrade gegeven? Is het heus…. Nou, daar willen we natuurlijk wel het onze van weten.

Test: Honda CB1000R vs Kawasaki Z1000R

'Loop even naar de supermarkt, de appelmoes is op'. Dus dat doe je, met goede bedoelingen. Maar welk merk willen die kids ook alweer? En hup, achteloos pak je de eerste die je tegenkomt. Is nog in de aanbieding ook. Alleen om thuis te komen en de wind van voren te krijgen. Van je vrouw 'want je weet toch dat'… en van de kids, want 'deze is vies, we willen dát merk'. Maar appelmoes is toch gewoon appelmoes?

Test: Honda Forza 300

Lichter, sportiever, zuiniger en sexyer, dat is in een notendop de dit jaar compleet vernieuwde Forza 300, waarmee Honda vol de aanval heeft ingezet in het felbevochten maxi-scooter middensegment. De 2018 Forza 300 is bovendien de eerste Honda scooter die standaard met Honda Selectable Torque Control is uitgerust.