Zoeken

Dani Pedrosa lange tijd uitgeschakeld

Dani Pedrosa had zich de start van 2019 ongetwijfeld anders voorgesteld. De Spaanse coureur staat de komende maanden een zwaar herstel te wachten van een complexe dubbele breuk in zijn rechter sleutelbeen, waarbij gebruik van zijn eigen stamcellen moeten worden gemaakt.

Cal Crutchlow switcht naar HJC Helmets

Cal Crutchlow is van helmfabrikant geswitcht. De HRC fabriekscoureur heeft een tweejarig contract getekend met HJC Helmets als zijn officiële helmsponsor voor 2019 en 2020 in de MotoGP.

Jorge Lorenzo spreekt over Repsol Honda Team

Anderhalve maand bleven de lippen verplicht stijf op elkaar, maar nu mag Jorge Lorenzo eindelijk spreken over zijn nieuwe werkgever.

Massimo Rivola nieuwe CEO Aprilia Racing

Aprilia heeft voor het MotoGP project het roer volledig omgegooid. Per 7 januari is Massimo Rivola aangesteld als nieuwe CEO van Aprilia Racing. Rivola volgt daarmee Romano Albesiano op, die vijf jaar lang aan het hoofd van Aprilia's raceafdeling heeft gestaan.

Dani Pedrosa krijgt bocht naar zich vernoemd op Jerez

Onder andere Jorge Lorenzo, Alex Crivillé, Sito Pons en Angel Nieto zijn 'm al voorgegaan, maar MotoGP legende Dani Pedrosa heeft op het circuit van Jerez nu ook z'n eigen bocht. Bocht 6 heet vanaf nu Curva Dani Pedrosa, zo werd tijdens het Motor Show Gala door de burgemeester van Jerez onthuld.