Zoeken

Wereldtop naar Axel voor Dutch Masters of Motocross

In Axel start op 16 en 17 maart de Dutch Masters of Motocross 2019. Met een nieuw wedstrijdformat, een fanatieke organisatie en een flinke prijzenpot belooft het een spektakel te worden.

Toby Price wint en geeft KTM 18e opeenvolgende Dakar zege

Een pijnlijke geblesseerde pols heeft Red Bull KTM Factory rijder Toby Price niet ervan weerhouden voor de tweede keer na 2016 de roemruchte Dakar rally op naam te schrijven - de 18e overwinning op rij voor KTM. Price finishte de laatste etappe in stijl, bijna tweeënhalve minuut voor Jose Ignacio Cornejo Florimo, die op zijn beurt een armada aan KTM's voorbleef.

Dakar 2019: Michael Metge scoort zijn eerste Dakar dagoverwinning

Michael Metge heeft zijn allereerste dagoverwinning in de Dakar genoteerd. De Franse Sherco rijder profiteerde van de patstelling van het leidend trio in het algemeen klassement en finishte twee minuten voor Daniel Nosiglia, een beste resultaat ooit voor de MEC HRC rijder.

Dakar 2019: Walkner wint etappe 8, Brabec valt uit

De achtste etappe van de 2019 Dakar rally heeft opnieuw voor drama gezorgd. Terwijl Matthias Walkner zijn tweede dagoverwinning bijschreef voor Pablo Quintanilla, viel Ricky Brabec uit met een kapot motorblok. Voor het eerst deze Dakar heeft KTM nu de leiding in het algemeen klassement, Toby Price verbeet de pijn in zijn pols en voert het veld nu aan, voor Quintanilla en Walkner.

Dakar 2019: Sunderland wint etappe 7, Brabec neemt leiding terug

De 2019 Dakar rally is onvoorspelbaarder dan ooit. Pablo Quintanilla had opnieuw een moeilijke dag en verloor een kwartier op Ricky Brabec, die weliswaar op ruim zes minuten finishte van dagwinnaar Sam Sunderland - de tweede etappezege voor de Red Bull KTM fabrieksrijder - maar heeft nu wel weer de leiding in handen in het algemeen klassement.