Zoeken

MotoGP Valencia: eerste pole Vinales sinds Aragon 2017

Voor het eerst sinds Aragon 2017 heeft Maverick Vinales zich op de pole position gekwalificeerd. De Movistar Yamaha coureur reed op een nagenoeg droge baan een tijd van 1'31.312, 0.068 sneller dan Alex Rins. Andrea Dovizioso maakte de eerste startrij compleet.

MotoGP Valencia: Marquez leidt regendans

Marc Marquez heeft de eerste totaal verregende dag op Valencia de snelste tijd op de klokken gezet. De zevenvoudig wereldkampioen bleef in de eerste vrije training, die vanwege hevige regen lange tijd moest worden stilgelegd, een trio aan Ducati's voor.

Tweede dag Wintertest WK Superbike volledig verregend

De tweede en afsluitende testdag van de eerste wintertest van het WK Superbike op Motorland Aragon is volledig in het water gevallen. Kawasaki en Yamaha pakten hun boeltje meteen op, alleen Ruben Rinaldi en Chaz Davies gingen de baan op met de nieuwe Panigale V4R.

Wintertest WK Superbike Aragon: Rea domineert met 1,5 seconde

Jonathan Rea heeft de eerste dag van de eerste 2019 wintertest op het Spaanse Motorland Aragon de snelste tijd op de klokken gezet. De viervoudig wereldkampioen was maar liefst anderhalve seconde sneller dan de rest van het veld, maar het was Ducati dat alle aandacht op zich zag gericht met het debuut van de langverwachte V4R.

Dorna maakt 2019 WK Superbike kalender bekend

Dorna heeft de voorlopige 2019 kalender van het WK Superbike bekend gemaakt, die enkele veranderingen is ondergaan. Jerez is weer terug op de kalender gezet, achter het event in Laguna Seca staat echter nog een groot vraagteken.