Zoeken

Nader bekeken: 2019 Italjet Dragster

De afgelopen EICMA in Milaan maakte de meest spraakmakende en onconventionele serieproductie motorscooter zijn rentree in vorm van de nieuwe 2019 versie van de legendarische Italjet Dragster.

Nader bekeken: Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Het nieuws was al een tijdje geleden uitgelekt, maar nu is het officieel: Kawasaki heeft de ZX-6R 636 voor 2019 vernieuwd. Naast een nieuw en verfrissend design en het feit dat 'ie nu aan Euro4 voldoet heeft Team Green de vernieuwing vooral in het detail gezocht.

Nader bekeken: KTM 790 Adventure R

Fabrikanten houden meestal informatie omtrent een nieuw model tot het laatste moment angstvallig geheim, maar KTM heeft het met de 790 Adventure R over een andere boeg gegooid. De eerste avond van de European Adventure Rally in Sardinië werd het prototype aan de deelnemers gepresenteerd en alsof dat nog niet genoeg was vroegen we na afloop van de presentatie Product Leader Adriaan Sinke het hemd van het lijf.

Nader bekeken: Aurora Hellfire V8

Er moet iets in het water zitten, of anders zijn het de koloniale genen. Maar feit is dat nergens ter wereld zoveel visionaire engineers V8 motorfietsen ontwikkelen als in Australië. Het begon met verschillende versies van de Drysdale V8 over de afgelopen twintig jaar, gevolgd door de 334 pk sterke PGM-V8. De Australisch hattrick is nu compleet met de Aurora Hellfire V8, ontworpen door voormalig Australisch zijspan kampioen en ex Ford engineer Vincent Messina.

Nader bekeken: Royal Enfield Twins

De 75e editie van de EICMA in Milaan zag het langverwachte debuut van niet één, maar zelfs twee compleet nieuwe 650cc Paralleltwin Royal Enfields: de retro gestylde INT roadster en de Continental GT café racer die als éénzitter en tweezitter leverbaar wordt.