Zoeken

Verslag EIMCA 2019

Even waren we bang dat we het komend jaar maar een handjevol nieuwe modellen zouden hebben. Op de Intermot was zo weinig te beleven, dat ik een dag eerder naar huis ging dan gepland. In Milaan kwam ik echter ogen, oren en tijd te kort. Want blijkbaar is dat voortaan “the place to be” als het om motornieuws gaat.

Verslag Intermot Keulen

Als er één ding duidelijk was in Keulen, dan is het dat de Intermot geen wereldbeurs meer is. Er was hier en daar wel wat nieuws te bespeuren, maar behalve de Suzuki Katana waren er niet de knallers waar we op zaten te wachten. De motorfabrikanten bewaren het grote nieuws duidelijk voor de Eicma in Milaan.

Verslag Bikes and Boards

Bikes and boards… je hebt er misschien van gehoord. Een eendaags evenement bij Beach club The Spot in Zandvoort, met de hele dag motorgeweld, gemengd met de klassieke strandactiviteiten als surfen en kitesurfen. Als je zou willen, pak je nog even een longboard en sjees je zo de boulevard op en neer. Om dan vervolgens de bikeshow nog een keer te kijken, het verloop van de sprintrace op het strand gade te slaan, een hamburgertje te eten of gewoon te chillen op het terras. Want dat kan ook altijd nog.

Verslag: Moto Guzzi Open House 2018

Sinds 2001 wordt één weekend per jaar in Mandello del Lario de patrijspoort van de historische Moto Guzzi fabriek opengezet en de gepassioneerde Guzzisti een kijkje achter de schermen gegund. Meer dan 30.000 bezoekers maakten van de 2018 editie van Moto Guzzi Open House een groot succes, en dat snappen we best.

Goodwood Revival 2018

Tweevoudig WK Superbike wereldkampioen Troy Corser markeerde de 20e editie van de GoodWood Revival op 8-9 september door in het Barry Sheene Memorial Trophy event naar de overwinning te stormen – ’s werelds meest prestigieuze historische stratenrace, die dit jaar open was voor machines tot 1.000cc voor 1954 gebouwd.