Zoeken

Verslag Ducati Riding Experience Maurik

Veel motorrijders kopen een allroad vanwege de avontuurlijke mogelijkheden die zo’n dual-purpose-machine biedt. Toch durven de meesten er nog geen onverharde parkeerplaats mee op te rijden. Dat je met zo’n motor toch heel goed het terrein in kunt, leer je met de Ducati Riding Experience.

Verslag Triumph Adventure Experience

Als je nou op een dag besluit dat je toch ook eens wat zou moeten doen náást de weg, omdat bijvoorbeeld er veel meer naast de weg is dan dat er wegen zijn, omdat je geen idee hebt hoe je vakantiebestemming er uit ziet, omdat je op vakantie toch eigenlijk wel naar dat ene uitkijkpunt wilt rijden maar daar alleen maar onverharde wegen naartoe leiden, omdat je een weekendje België gepland hebt, noem maar op… zou je dan een Triumph Classic uitkiezen? Hoe groot is die kans?

Verslag Goedhart Seizoensopening

Vorig weekend organiseerde Goedhart Motoren in Bodegraven Goedhart Seizoensopening, een eigen “Motorbeurs”. Het was een groot succes. Maar wat betekent dat voor de Motobeurs Utrecht?

Verslag Honda Custom Cub cultuur

Met inmiddels meer dan 100 miljoen verkochte Honda Super Cubs is het niet de vraag óf, maar waarom het zolang heeft geduurd voordat er in Europa een Custom scene rond de Super Cub is ontstaan. Bij toeval kwam Alan Cathcart in contact met de Britse Custom Cub cultuur, de scene voor Nice People’s Customs.

Op bezoek bij Chromeburner

“Als we iets bestellen, doen we het groot. Zo hadden we pas een discussie met een helmenmerk dat een special edition uitbracht. ‘Hoeveel willen jullie?’ vroegen ze. ‘Nou… doe er maar 250’. ‘Maar we maken er maar 500 totaal, wereldwijd’. Dus dat aantal hebben ze toen maar een beetje aangepast. En zo gaat het vaker”. Als je het over Chromeburner hebt, heb je het over aantallen. Vandaar ook dat ze een klein beetje uit hun jas zijn gegroeid.