Zoeken

Verslag: Honda Track Experience Mettet

Circuitdagen worden steeds meer gevuld door motoren die speciaal voor het circuit zijn geprepareerd en door Racing For Fun coureurs over het circuit worden gejaagd. Maar wat nou als je geen racer hebt, maar dat gewoon met je eigen motor straatmotor eens zou willen doen en bovendien nog niet zoveel ervaring hebt? Precies daar heeft Honda op ingespeeld met de Honda Track Experience, die recent voor het eerst op het Belgische circuit van Mettet plaatsvond.

Motorsymposium Wenen - De toekomst van de verbrandingsmotor

Op het internationale motorensymposium van Wenen was te zien hoe de autofabrikanten zich in allerlei bochten wringen om de verbrandingsmotor zo zuinig en schoon mogelijk te maken. Motorfabrikanten kijken daar nauwelijks naar, maar zullen in de toekomst wel moeten. Wat komt er op ons af?

Report: de grootste Kawasaki parade ooit

Met een indrukwekkende 784 Kawasaki's kan Nol Bikker motoren een vermelding in het Guinness Book of Records niet meer ontgaan. Hoewel de poging nog wel door Guinness moet worden geverifieerd is dat namelijk het aantal Kawa's volgens de notaris heeft deelgenomen aan de Kawasaki Tour tijdens het 40-jarig jubileum van de Kawasaki specialist in Noordeloos.

Verslag Ducati Riding Experience Maurik

Veel motorrijders kopen een allroad vanwege de avontuurlijke mogelijkheden die zo’n dual-purpose-machine biedt. Toch durven de meesten er nog geen onverharde parkeerplaats mee op te rijden. Dat je met zo’n motor toch heel goed het terrein in kunt, leer je met de Ducati Riding Experience.

Verslag Triumph Adventure Experience

Als je nou op een dag besluit dat je toch ook eens wat zou moeten doen náást de weg, omdat bijvoorbeeld er veel meer naast de weg is dan dat er wegen zijn, omdat je geen idee hebt hoe je vakantiebestemming er uit ziet, omdat je op vakantie toch eigenlijk wel naar dat ene uitkijkpunt wilt rijden maar daar alleen maar onverharde wegen naartoe leiden, omdat je een weekendje België gepland hebt, noem maar op… zou je dan een Triumph Classic uitkiezen? Hoe groot is die kans?