Zoeken

Verslag Goedhart Seizoensopening

Vorig weekend organiseerde Goedhart Motoren in Bodegraven Goedhart Seizoensopening, een eigen “Motorbeurs”. Het was een groot succes. Maar wat betekent dat voor de Motobeurs Utrecht?

Verslag Honda Custom Cub cultuur

Met inmiddels meer dan 100 miljoen verkochte Honda Super Cubs is het niet de vraag óf, maar waarom het zolang heeft geduurd voordat er in Europa een Custom scene rond de Super Cub is ontstaan. Bij toeval kwam Alan Cathcart in contact met de Britse Custom Cub cultuur, de scene voor Nice People’s Customs.

Op bezoek bij Chromeburner

“Als we iets bestellen, doen we het groot. Zo hadden we pas een discussie met een helmenmerk dat een special edition uitbracht. ‘Hoeveel willen jullie?’ vroegen ze. ‘Nou… doe er maar 250’. ‘Maar we maken er maar 500 totaal, wereldwijd’. Dus dat aantal hebben ze toen maar een beetje aangepast. En zo gaat het vaker”. Als je het over Chromeburner hebt, heb je het over aantallen. Vandaar ook dat ze een klein beetje uit hun jas zijn gegroeid.

Verslag EIMCA 2019

Even waren we bang dat we het komend jaar maar een handjevol nieuwe modellen zouden hebben. Op de Intermot was zo weinig te beleven, dat ik een dag eerder naar huis ging dan gepland. In Milaan kwam ik echter ogen, oren en tijd te kort. Want blijkbaar is dat voortaan “the place to be” als het om motornieuws gaat.

Verslag Intermot Keulen

Als er één ding duidelijk was in Keulen, dan is het dat de Intermot geen wereldbeurs meer is. Er was hier en daar wel wat nieuws te bespeuren, maar behalve de Suzuki Katana waren er niet de knallers waar we op zaten te wachten. De motorfabrikanten bewaren het grote nieuws duidelijk voor de Eicma in Milaan.