Zoeken

Nader bekeken: 2019 Italjet Dragster

De afgelopen EICMA in Milaan maakte de meest spraakmakende en onconventionele serieproductie motorscooter zijn rentree in vorm van de nieuwe 2019 versie van de legendarische Italjet Dragster.

Interview BMW CEO Dr. Markus Schramm

Met de lancering van het nieuwe Euro5 geschikte 1250 Boxertwin platform en de nieuwe S 1000 RR heeft BMW laten zien klaar voor de toekomst te zijn. Op de EICMA in Milaan spraken we met BMW Motorrad kersverse CEO Dr. Markus Schramm, die exclusief een tipje van de nabije toekomst oplichtte.

Verslag EIMCA 2019

Even waren we bang dat we het komend jaar maar een handjevol nieuwe modellen zouden hebben. Op de Intermot was zo weinig te beleven, dat ik een dag eerder naar huis ging dan gepland. In Milaan kwam ik echter ogen, oren en tijd te kort. Want blijkbaar is dat voortaan “the place to be” als het om motornieuws gaat.

Interview Ruggeromassimo Jannuzzelli

Met dank aan de Chinese overheid die alles financiert zijn Chinese bedrijven op overnamepad in Europa. Meest recent is Moto Morini, dat door het Chinese ZhongNeng is overgenomen. Alan Cathcart vroeg oud-Morini eigenaar Ruggeromassimo Jannuzzelli het hemd van het lijf over deze recente deal.

Nader bekeken: Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Het nieuws was al een tijdje geleden uitgelekt, maar nu is het officieel: Kawasaki heeft de ZX-6R 636 voor 2019 vernieuwd. Naast een nieuw en verfrissend design en het feit dat 'ie nu aan Euro4 voldoet heeft Team Green de vernieuwing vooral in het detail gezocht.