Zoeken

Zero roept SR/F en SR/S terug om defecte remlichtschakelaar

Zero heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2020 SR/F en SR/S. Er kan water indringen in de remlichtschakelaar van de voorrem, waardoor deze na verloop van tijd defect kan gaan.

Yamaha roept 7 modellen terug om defecte remlichtschakelaar

Yamaha heeft een terugroepactie uitgerold voor flink wat modellen die tussen 2013 en 2021 zijn geproduceerd, waaronder de Tracer GT, Niken GT en Super Ténéré. De remschakelaar van de voorrem kan als gevolg van roestvorming haperen, waardoor het remlicht continue kan gaan branden.

Yamaha roept 9 modellen terug om verkeerde reflector

Yamaha heeft een terugroepactie uit moeten rollen voor maar liefst 9 verschillende modellen. De NMAX125, X-MAX125, X-MAX300, X-MAX400, YZF-R3, MT-03, XSR700, Tracer 700 en Ténéré 700 kunnen terug naar de dealer omdat de reflector aan de achterkant het licht niet goed reflecteert.

Honda roept Africa Twin Adventure Sport terug om verstopt brandstoffilter

Honda heeft een terugroepactie uitgerold voor de Adventure Sports uitvoering van zowel de CRF1000L als de CRF1100L Africa Twin. Het brandstoffilter kan verstopt raken door bij het lasproces van de benzinetank vrijgekomen zinkoxide, waardoor de motor afslaat.

Ducati roept Scrambler 1100 terug om mogelijke kortsluiting

Ducati heeft een terugroepactie uitgerold voor de Scrambler 1100. De kabel van de uitlaatklep kan naast de hoofdpluskabel van de accu schuren, waardoor kortsluiting kan ontstaan met het risico op brand.