Zoeken

Piaggio roept aantal Aprilia en Moto Guzzi modellen terug om probleem voorrem

Piaggio heeft een terugroepactie uitgeschreven voor een aantal Aprilia en Moto Guzzi modellen. De rempomp kan mogelijk gaan slepen, waardoor je ineens gaat remmen zonder dat het de bedoeling is.

Yamaha roept XMAX 125 en XMAX 300 terug om inferieur remhendel

Yamaha heeft een terugroepactie uitgerold voor de XMAX 125 en XMAX 300. De remhendel kan mogelijk afbreken, wat mogelijk kan leiden tot een ongeluk.

One-off MV Agusta F3 800 tbv UNICEF geveild

MV Agusta heeft zich weer eens van z'n goede kant laten zien. Het Italiaanse merk uit Schiranna aan het meer van Varese heeft een one-off F3 800 voor UNICEF gemaakt, welke afgelopen weekend tijdens het UNICEF Summer Gala is geveild.

Triumph Rocket 3 R en Rocket 3 GT: 167 pk powercruisers

Na eerder al de Triumph Factory Custom (TFC) versie te hebben aangekondigd heeft Triumph nu het doek gelicht van de 2020 Rocket 3. 's Werelds dikste Cruiser wordt in twee uitvoeringen op de markt gezet: Rocket 3 R en Rocket 3 GT, waarbij de R als de ultieme krachtige roadster en de GT als relaxte cruiser met nog meer moeiteloze tourcapaciteiten moet worden gezien.

MV Agusta gaat 350-500cc platform ontwikkelen met Chinese Loncin Motor Co.

Met de komst van Timur Sardarov leek MV Agusta weer terug naar de basis te zijn gegaan - het bouwen van superexclusieve motoren voor superveel geld, maar de Rus gaat MV nu uitbreiden naar de onderkant van de markt. De fabrikant uit Varese is een samenwerking aangegaan met de Chinese gigant Loncin Motor Co. Ltd., voor de ontwikkeling van een compleet nieuwe 350-500cc familie.