Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2020 Kawasaki Ninja 400

Het grote nieuws wordt op de Tokyo Motor Show en de EICMA in Milaan wereldkundig gemaakt, tot die tijd zullen we het met teasers en nieuwe kleuren moeten doen. Zo heeft Kawasaki voor de in het WK Supersport 300 oppermachtige Ninja 400 voor 2020 nieuwe kleuren bedacht.

Honda roept CRF450L terug om beugel claxon

Terugroepacties zijn over het algemeen een serieuze zaak, maar soms zijn ze ook wel een beetje lachwekkend. Zo heeft Honda nu een terugroepactie uitgerold voor de CRF450L, omdat het beugeltje van de claxon kan afbreken.

Yamaha MT-125 compleet vernieuwd voor 2020

Na twee weken geleden een nieuwe MT-03 voor modeljaar 2020 te hebben aangekondigd heeft Yamaha vandaag het doek gelicht van een nieuwe MT-125. Naast een nieuw uiterlijk heeft Yamaha bij de 2020 MT-125 ook het blok en het rijwielgedeelte aangepakt.

Beelden BMW F 850 R uitgelekt

BMW heeft z'n middenklassen Naked een serieuze update gegeven. Renderingen van de nieuwe F 850 R zijn via Braziliaanse media uitgelekt en beloven veel goeds.

Productie LiveWire stilgelegd

LiveWire maakt niet de start die Harley-Davidson zich had gewenst. Bij de dealers loopt het nog niet storm en alsof dat niet erg genoeg is hebben de Amerikanen de productie stilgelegd vanwege problemen met het laadsysteem.