Zoeken

Benelli brengt drie nieuwe modellen in 2019

Enkele jaren geleden zagen we de toekomst nog somber in, maar onder leiding van het Chinese QJ is er bij Benelli weer volop leven in de brouwerij. In korte tijd is een compleet nieuwe lijn aan lichte motorfietsen op de markt gezet, die op de EICMA in Milaan met nog eens drie modellen werd uitgebreid: de 752S, 502C en Imperiale 400.

Moto Mondo haalt Hyosung terug naar Benelux

Moto Mondo, de Nederlandse importeur van MV Agusta, Mash en SWM heeft Hyosung aan z'n gamma toegevoegd. Het in 1978 opgerichte Zuid-Koreaanse motormerk keert daarmee terug naar de Benelux en introduceert om mee te beginnen één model, de Aquila GV125 S Bobber.

Husqvarna onthult drie modellen op EICMA

De afgelopen week werd door Husqvarna de reeds aangekondigde SVARTPILEN 701 onthuld, maar dat was niet het enige nieuws dat het van oorsprong Zweedse merk te melden had. Gepresenteerd werd tevens het conceptmodel VITPILEN 701 AERO, plus de elektrische minimotor EE 5.

Honda 2019 CB500X: avontuurlijker dan ooit

We zeiden het al, zes jaar na de officiële onthulling van de eerste serie op de EICMA in Milaan heeft Honda deze week op dezelfde motorshow de inmiddels derde generatie van de CB500 familie gepresenteerd. Na de CBR500R werpen we nu een blik op de waarschijnlijk meest succesvolle van de drie, de CB500X, die voor 2019 een stuk avontuurlijker is gemaakt.

Triumph Bonneville T120 Ace: eerbetoon aan Ace Cafe

In navolging van de Thruxton Ace van 2015 heeft Triumph nu van de Bonneville T120 een Ace uitvoering gemaakt. De nieuwe 2019 Bonneville T120 Ace is gebaseerd op de T120 Black, maar dan voorzien van unieke 'Ace' details.