Zoeken

Kawasaki maakt prijzen bekend van W800 STREET en W800 CAFE

De exacte ins en outs moeten nog steeds bekend worden gemaakt, maar Kawasaki heeft nu al wel de prijsstelling van de 2019 W800, die in twee uitvoeringen STREET en CAFE leverbaar zal zijn, bekend gemaakt.

Honda patenteert variabele klepbediening voor Fireblade

Het gerucht dat Honda de Fireblade gaat vervangen voor een V4 lijkt definitief naar het land der fabelen te kunnen worden verwezen. Hond heeft begin dit jaar namelijk patent aangevraagd voor een nieuwe vierinlijn supersport met variabele klepbediening.

A2 versies van Brutale 800 en F3 675

Goed nieuws voor liefhebbers van MV Agusta die net hun A2 rijbewijs hebben gehaald. De Italianen uit Varese hebben namelijk een A2 versie van de Brutale 800 en F3 675 uitgebracht.

Harley maakt prijs LiveWire bekend

Na de motor op de EICMA in Milaan te hebben onthuld heeft Harley-Davidson nu de specificaties en de prijs van LiveWire, Harley's eerste elektrisch aangedreven motorfiets, bekend gemaakt.

Moto Guzzi maakt prijs bekend van V85 TT

Moto Guzzi heeft de prijs bekend gemaakt van de nieuwe V85 TT. Guzzi's hippe allroad, die vanaf februari bij de officiële dealers te aanschouwen is, heeft een prijskaartje van € 13.695 en dat is in onze ogen nog helemaal niet verkeerd.