Zoeken

Kawasaki maakt prijzen bekend van W800 STREET en W800 CAFE

De exacte ins en outs moeten nog steeds bekend worden gemaakt, maar Kawasaki heeft nu al wel de prijsstelling van de 2019 W800, die in twee uitvoeringen STREET en CAFE leverbaar zal zijn, bekend gemaakt.

Honda patenteert variabele klepbediening voor Fireblade

Het gerucht dat Honda de Fireblade gaat vervangen voor een V4 lijkt definitief naar het land der fabelen te kunnen worden verwezen. Hond heeft begin dit jaar namelijk patent aangevraagd voor een nieuwe vierinlijn supersport met variabele klepbediening.

Louis opent eerste filiaal in Nederland

Louis, Europa's grootste op het gebied van motorkleding en -accessoires, opent het eerste weekeinde van maart zijn eerste Nederlandse filiaal in Tilburg.

A2 versies van Brutale 800 en F3 675

Goed nieuws voor liefhebbers van MV Agusta die net hun A2 rijbewijs hebben gehaald. De Italianen uit Varese hebben namelijk een A2 versie van de Brutale 800 en F3 675 uitgebracht.

Tomos en puch stoppen met roken

We hebben d'r wel wat mee, met brommers, maar in politiek den Haag wordt daar heel anders over gedacht. Om af te rekenen met het stigma dat brommers per definitie stinkende milieuvervuilers zijn staat de Kauwe Klauwe Meeting in Scheveningen dit jaar in het teken van rook- en reukvrije bromfietsen.