Zoeken

KTM lanceert 890 DUKE

Een jaar na de lancering van de 890 DUKE R heeft KTM het 'superscheermes' van de Duke familie uitgebreid met de 890 DUKE, die als nieuw instapmodel van de LC8c DUKE familie moet worden gezien.

Harley-Davidson breidt Softail familie uit met Street Bob 114

Harley-Davidson heeft voor 2021 de al niet te misselijke Softail familie nog verder uitgebreid met de Street Bob 114, die de Cruiser-lijn van de Amerikanen nog extra rauwe performance moet geven.

BMW R 18 "Spirit of Passion": art-deco stijl ten voeten uit

Dat de R 18 zich bij uitstek ervoor leent om te worden gecustomised hebben de concept modellen voorafgaand aan de onthulling al aangetoond, maar dat het altijd extremer kan heeft het Duitse Kingston Custom bewezen met deze art-deco stijl R 18 "Spirit of Passion".

Michelin patenteert elektrische hulpaandrijving

Aan de achterbrug gemonteerde kentekenplaathouders hebben een dubbele functie als achterspatbord, als het aan Michelin ligt komt daar nog een derde functie bij. De bandenfabrikant heeft namelijk een patent ingediend voor een ingebouwd hulpaandrijfsysteem.

Uitslaande brand Top Mountain Crosspoint motormuseum Tirol

Top Mountain Motor Museum, Europa's hoogst gelegen motormuseum is afgelopen nacht in vlammen opgegaan. De collectie van meer dan 200 klassieke motoren is vermoedelijk volledig vernietigd.