Zoeken

Michelin Anakee Adventure: voor wie af en toe onverhard wil gaan

Omdat er motorrijders zijn die af en toe met hun dikke Allroad offroad willen gaan heeft Michelin haar aanbod Trail banden uitgebreid met de MICHELIN Anakee Adventure, die is gemaakt voor 80 % weggebruik en 20 % off-road rijden. Deze nieuwe band is geschikt voor de meeste Allroad motoren en is sinds januari in de verkoop.

Binnenkort: eerste test Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Wat een paar jaar geleden nog voor onmogelijk gehouden werd, is dan toch echt waarheid geworden: een Kawasaki introductie die niét in het water valt. Wat heet, hoewel Kawasaki Benelux er alles aan gedaan heeft de goden te verzoeken door nota bene in eigen land een event te organiseren, lijkt het welhaast de omgekeerde wereld: in plaats van gieten breekt juist, uitgerekend vandaag, na wekenlang aanhoudende regen, de zon door. En niet zo’n beetje ook.

Honda vernieuwt partnerschap Isle of Man TT

Honda is dit jaar weer de officiële partner van de Isle of Man TT. De Britse importeur levert dit jaar zowel de officiële motoren alsmede de auto's voor de roemruchte stratenrace.

STADLER ALL-ALONG PRO: motoroutfit voor over je nette pak of jeans

We kennen allemaal het probleem: met de motor naar het werk, maar nergens echt ruimte om je om te kleden. Bij STADLER hebben ze daar over nagedacht: de ALL-ALONG PRO jas en broek zijn ontworpen om over je nette pak of jeans te worden gedragen.

Arai onthult 2019 RX-7V Isle of Man TT limited Edition

Arai heeft de 2019 versie van de gelimiteerde RX-7V Isle of Man TT onthuld. Ook dit jaar is de Italiaanse topontwerper Aldo Drudi er wederom in geslaagd om een zeer fraaie 'State of the Art' Arai helm te ontwerpen in de geest van de Isle of Man TT.