Zoeken

BMW biedt Private Lease aan voor 6 modellen

Private Lease heeft in de autobranche de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en dus was het slechts een kwestie van tijd tot dit in de motorbranche zou worden opgepakt. Als eerste motormerk biedt BMW nu Private Lease aan voor een zestal modellen.

Piaggio roept aantal Aprilia en Moto Guzzi modellen terug om probleem voorrem

Piaggio heeft een terugroepactie uitgeschreven voor een aantal Aprilia en Moto Guzzi modellen. De rempomp kan mogelijk gaan slepen, waardoor je ineens gaat remmen zonder dat het de bedoeling is.

Yamaha roept XMAX 125 en XMAX 300 terug om inferieur remhendel

Yamaha heeft een terugroepactie uitgerold voor de XMAX 125 en XMAX 300. De remhendel kan mogelijk afbreken, wat mogelijk kan leiden tot een ongeluk.

One-off MV Agusta F3 800 tbv UNICEF geveild

MV Agusta heeft zich weer eens van z'n goede kant laten zien. Het Italiaanse merk uit Schiranna aan het meer van Varese heeft een one-off F3 800 voor UNICEF gemaakt, welke afgelopen weekend tijdens het UNICEF Summer Gala is geveild.

Circuit Trial Tour extra kers op de taart tijdens Parade 6 Heures Moto Spa

Zondag 18 augustus is het circuit van Spa-Francorchamps weer toneel voor de 6 Heures Moto de Spa-Francorchamps. Maar da's niet de enige reden om dat weekend naar het prachtige circuit in de Belgische Ardennen te gaan.