Zoeken

Shoei lanceert Marquez Motegi 3 TC-2 replica

In Thailand schreef Marc Marquez zijn 8e wereldtitel bij. Reden voor Shoei om twee weken later tijdens de Japanse Grand Prix de nieuwe exclusieve Marquez Motegi3 TC-2 te lanceren.

Nieuwe kleuren voor 2020 Kawasaki Ninja 400

Het grote nieuws wordt op de Tokyo Motor Show en de EICMA in Milaan wereldkundig gemaakt, tot die tijd zullen we het met teasers en nieuwe kleuren moeten doen. Zo heeft Kawasaki voor de in het WK Supersport 300 oppermachtige Ninja 400 voor 2020 nieuwe kleuren bedacht.

Bridgestone BT46: omdat retro's ook goed rubber verdienen

Retros worden steeds populairder en dus groeit ook de markt voor retro-banden. Om die reden hadden ze bij Bridgestone al de BT45 op de markt gezet - die volgens de Japanners in de retro wereld een begrip is, maar omdat het altijd beter kan heeft Bridgestone de BT46 ontwikkeld, die gaandeweg de BT45 gaat vervangen.

Honda roept CRF450L terug om beugel claxon

Terugroepacties zijn over het algemeen een serieuze zaak, maar soms zijn ze ook wel een beetje lachwekkend. Zo heeft Honda nu een terugroepactie uitgerold voor de CRF450L, omdat het beugeltje van de claxon kan afbreken.

Yamaha MT-125 compleet vernieuwd voor 2020

Na twee weken geleden een nieuwe MT-03 voor modeljaar 2020 te hebben aangekondigd heeft Yamaha vandaag het doek gelicht van een nieuwe MT-125. Naast een nieuw uiterlijk heeft Yamaha bij de 2020 MT-125 ook het blok en het rijwielgedeelte aangepakt.