Zoeken

Piaggio Group: 60 miljoen euro investering in R&D

De Piaggio Group (PIA.MI) heeft een lening van 60 miljoen euro gekregen van Banca Monte dei Paschi di Siena en Cassa Depositi e Prestiti. Dankzij de nieuwe kredieten kunnen geplande investeringen in Research & Development in gang worden gezet.

Ducati Panigale V2: nu ook in White Rosso

De tijd dat Supersports als warme broodjes over de toonbank gingen zal wel nooit meer terugkomen, maar dat maakt ze niet minder aantrekkelijk. Zeker niet wanneer ze zo mooi zijn als de Panigale V2, die nu ook in een nieuwe White Rosso kleurstelling leverbaar is.

BMW kondigt Active Cruise Control aan

Bij auto's is het bij veel merken al gemeengoed, maar in de motorindustrie is het tot nog niet toegepast. Tot nu. BMW Motorrad kondigt vandaag aan binnenkort Active Cruise Control aan te gaan bieden op haar modellen.

Ducati heropent Ducati Museum

Mocht je de komende zomer toch besluiten om naar Italië te gaan en je bent toevallig in de buurt van Bologna, vanaf zaterdag 4 juli gaat Ducati het Ducati museum weer geleidelijk openen en dat is exact de datum dat 94 jaar geleden Ducati werd opgericht.

Book Club review juni - SPEED, The One Genuinely Modern Pleasure

Mat Oxley behoeft geen introductie bij MotoGP fans, als schrijver die op goede voet met iedereen binnen de paddock – rijders, teameigenaren, ingenieurs en officials – staat en daardoor altijd over voorkennis beschikt. En, als voormalig Isle of Man TT winnaar ook nog eens hard kan rijden.