Zoeken

Bikers Days in 2020 naar Laguna Seca

Voor wie een dagje gassen op Assen een beetje te gewoontjes is en over een goed gevulde knip beschikt heeft het Belgische Bikers'Days voor 2020 iets vets bedacht: 3 dagen knallen op een van 's werelds vetste circuits: Laguna Seca in Californië.

Ducati Memorabilia: raceonderdelen als collectors items

Ducati heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om geld te verdienen aan het MotoGP en WK Superbike project. De Italiaanse fabrikant uit Borgo Panigale heeft een Memorabilia project gelanceerd, waarbij racefans in de gelegenheid worden gesteld om authentieke raceonderdelen te kopen.

Ducati roept Multistada 1260 terug om las zijstandaard

Ducati heeft een terugroepactie uitgerold voor de eerste productieserie van de Multistrada 1260, Multistrada 1260 S en Multistrada 1260 Pikes Peak. De zijstandaard is niet goed gelast en kan daardoor afbreken, waardoor de motor kan omvallen.

Vespa roept GTS 125 en GTS 300 terug om probleem remmen

Piaggio heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2019 Vespa GTS 125 en GTS 300. De nippels van de remleidingen zijn niet goed gegalvaniseerd, waardoor deze kunnen lekken en de rem sponzig aan gaat voelen.

Triumph roept 2019 Speed Triple RS terug om probleem quickshifter

Triumph heeft in de Verenigde Staten een terugroepactie uitgerold voor de Speed Triple RS. Het element van de quickshifter kan in contact komen met de bracket van het schakelmechanisme, met als resultaat een gemiste versnelling of valse neutraal.