Zoeken

Ducati onthult Scrambler 1100 PRO en 1100 Sport Pro

Ducati heeft de tweede generatie van de Scrambler 1100 onthuld. De nieuwe Ducati Scrambler 1100 range bestaat uit twee nieuwe modellen: de Scrambler 1100 PRO en Scrambler 1100 Sport PRO.

Arai komt met Golden Edition van RX-7V Rea

Afgelopen jaar behaalde Jonathan Rea zijn vijfde wereldtitel op rij en schreef daarmee geschiedenis (voor zover 'ie dat nog al niet had gedaan). Voor 2020 heeft Arai de RX-7V replica serie uitgebreid met de Jonathan Rea Golden Edition, die Rea alleen bij speciale gelegenheden zal dragen.

Screamin Eagle 131: dikste Harley V-twin ooit

Voor wie ook een Cruiser nooit te veel vermogen kan hebben heeft Harley de meest extreme versie van de Screamin' Eagle uitgebracht: de Screamin' Eagle Milwaukee Eight 131 Crate Engine, dat speciaal voor de Touring modellen is ontwikkeld.

Triumph lanceert Special Editions van de Tiger 1200

Het wil niet echt vlotten met de verkoop van de Tiger 1200 en dus hebben ze bij Triumph twee Special Editions gelanceerd, in de hoop daarmee het tij te keren: De Tiger 1200 Desert en Alpine Special. Je raadt het al: de een in een zandkleur en de ander in 't wit.

Triumph roept Speed Twin terug om issues schakelen

De vorig jaar geïntroduceerde Triumph Speed Twin mag terug naar de dealer voor een terugroepactie. Het linksysteem van de schakelpook is niet goed geborgd, waardoor er speling kan ontstaan en je niet meer kunt schakelen.