Zoeken

Yamaha NIKEN online bestelsysteem live

16 mei 2018
De presentatie staat over een kleine week in de Oostenrijkse Alpen gepland, maar de nieuwe revolutionaire en vooral spraakmakende NIKEN, Yamaha's eerste driewieler motorfiets, kan nu via een online reserveringssysteem worden besteld.

Het is niet voor het eerst dat Yamaha ervoor kiest een motor uitsluitend via Internet te verkopen, de nieuwe V-Max en YZF-R1M gingen de NIKEN wat dat aangaat al voor. Net als bij die V-Max en R1M kun je via een online reserveringssysteem een bestelling plaatsen voor de nieuwe NIKEN.

Yamaha zal alle inschrijvers die een exemplaar krijgen toegewezen daarvan binnen drie werkdagen op de hoogte brengen. Als je inschrijving wordt aanvaard, ontvang je details van de leverende Yamaha-dealer evenals informatie over de volgende stappen wat betreft de aankoop en de levering van je nieuwe NIKEN.

De Yamaha NIKEN is 's werelds eerste Leaning Multi-Wheel productiemotorfiets die volgens de Japanners een ongeëvenaarde beleving moet bieden bij het maken van bochten. De NIKEN opent nieuwe wegen voor mensen die op zoek zijn naar een geheel nieuwe ervaring, is een van de meest radicale concepten binnen de motorfietswereld en belichaamt het begin van een nieuw tijdperk op gebied van rijbeleving. Tenminste, als we Yamaha mogen geloven.

Of het bij de motorrijder aan zal slaan is de grote vraag waar ook Yamaha geen eerlijk antwoord op heeft (hoewel ze het wel hopen te weten natuurlijk...), maar dat Yamaha met de NIKEN de deur opent naar een nieuw tijdperk in het motorrijden staat buiten kijf. Een revolutie op het gebied van rijbeleving die een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan sportief motorrijden.

Volgens Yamaha kan het gevoel dat de revolutionaire techniek van de NIKEN je geeft nog het best worden vergeleken met de spannende ervaring van het slalommen op ski's. Deze revolutionaire nieuwe motorfiets moet zijn gelijke in gevoel, handling en uiterlijk nog vinden. Ook al is de NIKEN niet hetzelfde als een motorfiets, de rijeigenschappen zullen volgens Yamaha voor motorrijders geruststellend herkenbaar zijn.

Over een kleine week zullen we je er alles over kunnen vertellen. De adviesverkoopprijs van de NIKEN voor de Nederlandse markt is € 17.499,00 en dat is nog geeneens zo verkeerd voor een revolutionaire en spraakmakende motorfiets. Voor veel motorrijders zal de NIKEN zijn als vloeken in de kerk voor meneer Pastoor, maar wij vinden 't wel vet van Yamaha dat ze iets anders durven te doen. 

Interesse? Check https://niken.yamaha-motor.eu. Klanten kunnen erop rekenen dat Yamaha de NIKEN vanaf september zal gaan uitleveren. Om -geïnteresseerde- motorrijders in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de NIKEN en aan den lijve te ervaren hoe de NIKEN rijdt gaat Yamaha die komende zomer (van juni tot oktober op precies te zijn) Europese hotspots af met een vloot aan NIKEN's.