Zoeken

One-off MV Agusta F3 800 tbv UNICEF geveild

12 augustus 2019
MV Agusta heeft zich weer eens van z'n goede kant laten zien. Het Italiaanse merk uit Schiranna aan het meer van Varese heeft een one-off F3 800 voor UNICEF gemaakt, welke afgelopen weekend tijdens het UNICEF Summer Gala is geveild.

Het was afgelopen weekend de tweede keer dat het UNICEF Summer Gala in samenwerking met LuisaViaRoma, een van de vooraanstaande fashion retailers in Italië, op Sardinië werd georganiseerd en waar iedereen die in Italië iets is aanwezig was. 

Naast een diner en after party was er ook een veiling waar exclusieve items en unieke kunstwerken werden geveild en waarvoor MV Agusta een one-off F3 800 beschikbaar had gesteld. Voor deze speciale F3 800 werd door een MV verzamelaar € 100.000 neergelegd, een bedrag dat geheel naar UNICEF zal gaan. 

Timur Sardarov, CEO MV Agusta:
"Ik ben zo blij dat onze speciale F3 800 voor UNICEF Italië zulk een genereuze koper heeft gevonden. Al onze motoren zijn met de hand gemaakt en er zit onvoorstelbaar veel trots, passe en ervaring in om ze te produceren. Deze special is uniek, en de wetenschap dat er een uniek doel mee is gediend maakt iedere man en vrouw die eraan heeft gewerkt nog trotser. Ik wil UNICEF Italië danken dat ze ons deze kans hebben gegeven hen te steunen in het beschermen van kwetsbare kinderen."