Zoeken

Ducati en Lamborghini nemen nieuw logistiek center in gebruik

14 mei 2018
Ducati heeft samen met Lamborghini een compleet nieuw logistiek center in gebruik genomen. De meer dan 30.000 m2 Build-to-Suit logistieke faciliteit is het nieuwe internationale opslag en distributie centrum voor accessoires en originele reserveonderdelen.

Het aan de nieuwe Via Ducati-Lamborghini bij Parco P3 in Sala Bolognese gelegen magazijn, dat eind vorige week officieel in gebruik is genomen en is gebouwd door P3, een bedrijf dat is gespecialiseerd in acquisitie, ontwikkeling en management van logistieke gebouwen, onderstreept de verbintenis die de twee Italianen met de regio hebben. 

Het logistieke center biedt werk aan 120 man personeel en staat op een grondgebied van bijna 11 hectare, waarvan 5.000 m2 voor mogelijke toekomstige uitbreiding, waarvan 700 m2 voor kantoorruimte zal worden benut. 

Het cutting-edge magazijn maakt gebruik van milieubewuste technologieën zoals LED verlichting, efficiënte isolatie en speciale zonnepanelen op het dak voor warm water en stroomvoorziening voor de verwarming en airconditioning. 

Francesco Milicia, Ducati Supply Chain Manager:
Dit belangrijke, complexe lokale project is onderdeel van een groter strategische plan Ducatisten betere efficiëntie en service te bieden. Eenmaal volledig operationeel zal het uitmuntendheid, kwaliteit en zelfs kortere levertijden garanderen om een efficiënte respons op elke behoefte, waar ook ter wereld, te verzekeren.
We zijn trots op de samenwerking met P3, we delen dezelfde waardes en professionalisme. We zijn beide gefocust te voldoen aan de eisen van de klant om er zeker van te zijn dat ze altijd de snelste en juiste oplossing krijgen.