Zoeken

Circuit Trial Tour extra kers op de taart tijdens Parade 6 Heures Moto Spa

7 augustus 2019
Zondag 18 augustus is het circuit van Spa-Francorchamps weer toneel voor de 6 Heures Moto de Spa-Francorchamps. Maar da's niet de enige reden om dat weekend naar het prachtige circuit in de Belgische Ardennen te gaan.

Liefhebbers van wegrace motorsport hebben 'm waarschijnlijk al lang in de agenda staan, de 6 Heures Moto de Spa-Francorchamps, welke dit jaar op zondag 18 augustus wordt verreden. Daags daarvoor, op zaterdag 17 augustus om 18:00 uur precies, zullen de deelnemers van de 6 Heures Moto de Spa-Francorchamps, die op zondag om 11:55 uur begint, zich naar het centrum van Spa begeven.

Een spectaculaire Parade naar het centrum van de stad die de coureurs en hun machines zal leiden tot aan het Casino, waar de bolides worden tentoongesteld en er heel wat randanimatie is voorzien dat zeker niet ongemerkt voorbij zal gaan.

Te beginnen met de Parys Printing Grid Girls Contest, die van de teams een zekere dosis durf en originaliteit zal vergen om de aandacht naar hun team te trekken ! Een wedstrijd die met een mooie prijs beloond wordt door drukkerij Parys Printing van Ignace Parys, een zeer gepassioneerde ex-motopiloot, maar ook door Dunlop en Ipone.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Als kers op de taart heeft DG Sport, de organisator van de 6 Heures Moto, het genoegen om het publiek uit te nodigen voor de Circus Trial Tour. Een spectaculaire show onder leiding van de regionale held, Fred Crosset. Tijdens deze adembenemende show die het Italiaanse genie Samuele 'Zucca' Zuccali eert, vliegen de motoren door de lucht van Spa, met sprongen die de wetten van de zwaartekracht en het evenwicht uitdagen en natuurlijk ook de beruchte 'backflip', die altijd zeer gesmaakt wordt door het publiek.

Drie keer zal de Circus Trial Show tussen 18:30 uur en 21:30 uur het centrum van Spa in vuur en vlam zetten voor alle fans, waarna de racemotoren terugkeren naar het mooiste circuit ter wereld.