Zoeken

WK Superbike Imola: Rea breekt records in race 2

Jonathan Rea heeft in Imola geschiedenis geschreven. De drievoudig wereldkampioen won overtuigend de tweede race voor Chaz Davies en verbeterde daarmee niet alleen het recordaantal dubbeloverwinningen naar nu 17, maar heeft tevens het recordaantal overwinningen van 59 geëvenaard, dat sinds Hockenheim 1999 op naam van Carl Fogarty staat.

WK Superbike Imola: Rea domineert race 1

Jonathan Rea heeft de rest van het startveld een lesje motorracen gegeven. De drievoudig wereldkampioen won de eerste race in Imola met twee vingers in z'n neus voor teamgenoot Tom Sykes, na zich enkele uren eerder al van de pole position te hebben verzekerd. Marco Melandri maakte het podium compleet, Michael van der Mark finishte op de zesde plaats.

WK Superbike Aragon: Rea domineert race 1

Voor het tweede jaar op rij heeft Jonathan Rea race 1 op Motorland Aragon op naam geschreven. De drievoudig wereldkampioen finishte de vanwege een incident tot 17 ronden ingekorte race anderhalve seconde voor Chaz Davies, die in Superpole 2 nog onderuit was gegaan. Xavi Fores maakte het podium compleet.

Michael Dunlop met Tyco BMW in zee

Na een jaar met Suzuki te hebben geracet is Michael Dunlop dit jaar weer met BMW in zee gegaan. De 28-jarige coureur uit Noord Ierland heeft een contract getekend met Tyco BMW, zo heeft het team vandaag bevestigd.

McGuinness op MD Racing Honda in Supersport TT

We denken niet dat er iemand is die deze aan had zien komen. John McGuinness rijdt dit jaar de Supersport TT op de MD Racing Honda CBR600RR van aartsrivaal Michael Dunlop.