Zoeken

Suter MMX500 keert terug naar Isle of Man TT

Goed nieuws voor de fans van tweetakten. De Zwitserse tuning en engineering specialist Suter heeft namelijk bevestigd dit jaar terug te keren naar de Isle of Man TT met de MMX500 V4 tweetakt racer.

John McGuinness tekent voor Norton Isle of Man TT

Afgelopen jaar leek z'n carrière voorbij, maar John McGuinness staat dit jaar weer in de Isle of Man TT aan de start. De 23-voudig TT winnaar heeft de overstap naar Norton gemaakt voor de Superbike en Senior TT als teamgenoot van Josh Brookes.

William Dunlop rijdt ook dit jaar Temple Golf Yamaha

Het afgelopen jaar leek zijn seizoen teneinde nog voordat het goed en wel begonnen was, maar dit jaar heeft William Dunlop zijn zaakjes beter voor elkaar. De 32-coureur uit de Dunlop familie clan zal ook dit jaar uitkomen op de Temple Golf Club Yamaha R1M en R6 machines in de Isle of Man TT.

Danny Webb verlengt contract met Penz13 voor IOMTT

Voormalig Moto3 coureur Danny Webb heeft zijn contract met het Duitse Penz13 BMW Motorrad Motorsport Team verlengd. De 26-jarige Brit heeft zijn zinnen op de 2018 Isle of Man TT gezet.

Joey Thompson op Paton S1-R fabrieksracer in Lightweight TT

Joey Thompson rijdt het volgende Road Racing seizoen op een Paton S1-R fabrieksracer. Het jonge talent heeft een contract getekend met Ian Lougher, die sinds 2015 het officiële Paton fabrieksteam runt.