Zoeken

Danny Webb verlengt contract met Penz13 voor IOMTT

Voormalig Moto3 coureur Danny Webb heeft zijn contract met het Duitse Penz13 BMW Motorrad Motorsport Team verlengd. De 26-jarige Brit heeft zijn zinnen op de 2018 Isle of Man TT gezet.

Joey Thompson op Paton S1-R fabrieksracer in Lightweight TT

Joey Thompson rijdt het volgende Road Racing seizoen op een Paton S1-R fabrieksracer. Het jonge talent heeft een contract getekend met Ian Lougher, die sinds 2015 het officiële Paton fabrieksteam runt.

Ian Hutchinson en Lee Johnston naar Honda Racing Team

Na een ronduit teleurstellend 2017 seizoen heeft Honda Motor Europe voor het komende Road Racing seizoen een compleet nieuw team aangekondigd. Het Britse succesvolle Honda team heeft niemand minder dan zestienvoudig TT winnaar Ian Hutchinson gestrikt, als teamgenoot van de eveneens nieuwe Lee Johnson.

Horst Saiger switcht naar Yamaha

Horst Saiger en het Saiger Racing team zijn voor het komende Road Racing seizoen van Kawasaki op Yamaha overgestapt. De snelle coureur uit Oostenrijk heeft hiertoe een contract getekend met de Zwitserse Yamaha importeur Hostettler.

Jackon Racing Road Racing Academy: opleiding IOMTT

Jackson Racing heeft de namen van de twee coureurs van de Jackson Racing Road Racing Academy bekend gemaakt. Daley Mathison en Craig Neve zijn de twee lucky bastards die het komende seizoen intensieve begeleiding krijgen van het succesvolle Britse Road Racing Team.