Zoeken

Jonas Folger rijdt komend seizoen niet

Jonas Folger rijdt het komende seizoen niet. De Yamaha Tech 3 MotoGP coureur voelt zich op dit moment nog niet klaar voor de strijd, zowel fysiek als mentaal, en heeft daarom de moeilijke beslissing genomen het 2018 seizoen te skippen en zich met minder druk op de schouders te focussen op zijn herstel.

Maverick Vinales eregast Yamaha R World Event

Maverick Vinales is gisteren in Zuid-Afrika de eregast geweest van het Yamaha R World Event. En heeft omdat 'ie er toch was meteen als eerste MotoGP coureur de compleet vernieuwde Kyalami International Race Track verkend.

Herstel blessure Aleix Espargaro voorspoedig

De wintertest in Jerez heeft moeten laten schieten, maar Aleix Espargaro is goed aan het herstellen van de blessure aan zijn linkerhand, die hij opliep in de race van Phillip Island.

MotoGP wintertest Jerez: Iannone snelst van dag 3

Andrea Iannone heeft de laatste testdag van de driedaagse MotoGP privé test in Jerez de snelste tijd op de klokken gezet. De Team Suzuki Ecstar coureur postte een tijd van 1:38.030 en was daarmee tweetiende seconde sneller dan Pol Espargaro. De overall snelste tijd blijft echter op naam van Andrea Dovizioso.

MotoGP wintertest Jerez: officieus ronderecord voor Dovizioso

Andrea Dovizioso heeft de tweede testdag van de MotoGP privé test op het circuit van Jerez de snelste tijd op de klokken gezet. De vice-wereldkampioen zette een tijd van 1'37.663, drietiende seconde sneller dan het officiële ronderecord.