Zoeken

Dakar 2018 - etappe 12 voor motoren en quads geannuleerd

Als gevolg van de slechte condities heeft de organisatie van de 2018 Dakar rally de twaalfde etappe van Chilecito naar San Juan voor motoren en quads geannuleerd.

Dakar 2018 - etappe 11: eerste winst voor Toby Price

Toby Price heeft zijn eerste dagoverwinning in de 2018 Dakar rally behaald. De 2016 winnaar leidde de elfde etappe van kop tot staart en had op de streep een voorsprong van anderhalve minuut op Kevin Benavides opgebouwd. Matthias Walkner gaf meer dan elf minuten op teamgenoot Price toe, maar houdt wel riant de leiding in het algemeen klassement.

Dakar 2018 - etappe 10: Walkner wint dramatische special

De tiende etappe van de 2018 Dakar rally heeft het klassement volledig overhoop gegooid. Adrien van Beveren leek de Dakar zege niet meer te kunnen ontgaan nadat de andere koprijders compleet verkeerd waren gegaan, maar vond drie kilometer voor de finish met een gebroken sleutelbeen zijn Waterloo. Matthias Walkner kwam het minst ongeschonden uit de strijd en voert nu riant het klassement aan.

Dakar 2018 - etappe 9 gecanceld

De negende etappe van de 2018 Dakar rally is gecanceld. In de geplande route waren onder andere veel rivieroversteken opgenomen, maar zware regenval de afgelopen dagen en dientengevolge lokale overstromingen hadden de piste onbegaanbaar gemaakt. De karavaan zal nu linea recta naar het volgende bivak in het Argentijnse Salta rijden.

Dakar 2018 - etappe 8: close finish voor Antione Meo

Antoine Meo heeft zijn tweede dagoverwinning in de 2018 Dakar rally behaald. De rijder van het Red Bull KTM officiële fabrieksteam finishte de 498 kilometer special van de achtste etappe een minuut voor Ricky Brabec. Adrien van Beveren verloor bijna negen minuten op Meo, maar hield nipt de leiding in het algemeen klassement.