Zoeken

Uit de praktijk: crashtest Furygan Jean D30 Grey

Alles leuk en aardig, maar hoe zit ’t nou echt met de veiligheid. Het is de vraag die menig motorrijder zich heeft gesteld over een motorjeans. De chef bood zich vrijwillig aan om de Furygan Jean D30 Grey aan een crashtest te onderwerpen, om antwoord te krijgen op die vraag.

Uit de praktijk: PMJ Jeans Titanium

Nu motoren dankzij de retro-trend steeds meer hun weg richting lifestyle weten te vinden groeit ook de vraag naar passende kleding. De Italiaanse kleding fabrikant PMJ Jeans speelt daarop in met een complete lijn aan denim motorkleding. Wij reden met het vlaggenschip van de collectie, de Titanium, en maken na ruim 5.000 kilometer intensief gebruik de balans op.

Uit de praktijk: Airoh GP500

In de motocross zijn ze een begrip, maar daarbuiten is de Italiaanse helmfabrikant Airoh nog relatief onbekend. Wij reden met de sportiefste helm, de GP500, die voor supersports op straat en circuit is bedoeld, en maken na ruim een jaar de balans op.

Uit de praktijk: Alpinestars Toucan

Een hybride laars, een waterdichte endurolaars, een reislaars met offroadkwaliteiten? Je verzint het maar, want de Alpinestars Toucan is een laars die je niet zomaar in een hokje propt...

Uit de praktijk: Resurgence Voyager motorjeans

We weten het allemaal. Leer is veilig, Gore kan er mee door, jeans is vragen om "road rash". Maar er is ook "veilige" motorjeans, zoals de broeken Resurgence Gear. En die dragen wel zo lekker als het een beetje warmer wordt.