Zoeken

Project Rebel Dreams: customize een Honda Rebel

Als je een motor op de markt hebt gezet waarbij in het ontwerp al rekening is gehouden met eigenbouw, dan ben het je als merk eigenlijk ook verplicht aan jezelf om daar wat mee te doen. En dus heeft Honda nu het Honda Custom project Rebel Dreams aangekondigd, een custom competitie met de Honda Rebel.

Authentieke gangmaakmotor Noppie Koch onder de hamer

Altijd al een uniek stukje motorgeschiedenis willen hebben? Deze week veilt Catawiki de authentieke gangmaakmotor die van Noppie Koch is geweest, wereldkampioen stayeren in 1966 en 1967. De verwachte opbrengst van de motor ligt tussen de 20.000 en 25.000 euro.

Motorverbod dijken Lingewaard teruggedraaid

Het verbod voor motoren tijdens weekenden en feestdagen dat de gemeente Lingewaard in 2016 heeft ingesteld moet worden teruggedraaid. Dat heeft de rechtbank in Arnhem woensdagmiddag bekend gemaakt in het beroep dat door de KNMV en de MAG was aangetekend.

Aprilia oprichter Ivano Beggio overleden

Bij Aprilia en moederbedrijf Piaggio hangen de vlaggen vandaag halfstok. Op de leeftijd van 73 jaar is afgelopen nacht namelijk Aprilia oprichter Ivano Beggio overleden.

West Coast Motors en H-D American Lifestyle beste Authorized Harley-Davidson-dealers

West Coast Motors en H-D American Lifestyle zijn dit jaar verkozen tot de beste Authorized Harley-Davidson dealers. Klantenwaardering bepaalt wie de onder de Harley dealers felbegeerde Bar & Shield Award jaarlijks wint.