Zoeken

Belg in Franse cel na jacht op motordief

Dat het niet slim is om zelf achter een dader aan te gaan, daar weet een motorrijder uit België inmiddels alles van. De 33-jarige Belg ging zijn gestolen motor terughalen in Noord-Frankrijk, maar zit nu zelf in de gevangenis voor poging tot doodslag.

Ducati en Lamborghini nemen nieuw logistiek center in gebruik

Ducati heeft samen met Lamborghini een compleet nieuw logistiek center in gebruik genomen. De meer dan 30.000 m2 Build-to-Suit logistieke faciliteit is het nieuwe internationale opslag en distributie centrum voor accessoires en originele reserveonderdelen.

MotoPort Wormerveer wordt KTM dealer

Liefhebbers van KTM kunnen vanaf komende maand ook bij MotoPort Wormerveer terecht. MotoPort Wormerveer neemt het stokje over van Verpalen Auto Motor Service in Krommenie, dat na 12 jaar KTM dealerschap de focus volledig op het autobedrijf gaat leggen.

Edition Black accessoires voor R 1200 GS

Het succes van de 'Black Editions' die BMW de afgelopen jaren van de R 1200 GS heeft uitgebracht heeft ze in Beieren aan het denken gezet. Met als resultaat een nieuwe serie 'Edition Black' accessoires voor de nog steeds ongekend populaire dikke Allroad.

Eric Geboers verdronken

Motocross legende Eric Geboers is overleden. De voormalig wereldkampioen sprong zondag op de recreatieplas Miramar bij Mol van een boot om een in het water gevallen hond te redden en is daarbij verdronken.